Anita Poels

Dagelijks helpt Anita ondernemers op weg naar krachtigere resultaten in hun zakelijke en persoonlijke leven. De ondernemers waar Anita mee werkt, zijn de harde werkers. De ondernemers die zelf ook in het werkveld staan en rechtstreeks contact hebben met hun klanten.

Anita zorgt ervoor dat je waanzinnig effectief wordt, zodat jij constant het resultaat creëert dat je voor ogen hebt.
Ze begint met het maken van een ‘clean sheet’, en gaat daarna direct over in het creëren van een compleet nieuw spel. Door deze aanpak creëert ze uitzonderlijk goede resultaten in hele korte tijdsperiodes.

Het is Anita haar doel om ondernemers te assisteren in het terugpakken van de controle over hun zakelijk en persoonlijke leven.

GRATIS DOWNLOAD

Laat je naam en email adres achter en leer hoe je de door jou gewenste resultaten bereikt.

“10 Tools die succesvolle ondernemers gebruiken om krachtigere resultaten te bereiken.”

SLBS_ebook_10Toolsdiesuccesvolleondernemersgebruiken

Straight-Line Training

14 & 21 nov
Horst
09 & 16 dec
Horst

Coaching

Anita wordt gedreven door een intense passie om de resultaten te beïnvloeden in het leven van ondernemers. Werken met Anita is echter niet voor iedereen, ze coacht enkel de keiharde werkers. Diegene die niet bang zijn om hun handen uit hun mouwen te steken.

Door middel van Straight-Line Coaching komt Anita tot de kern van, waarom ondernemers vaak falen in het bereiken van wat écht belangrijk is voor hen. Anita introduceert je in krachtige distincties, technieken en methodieken die, eens geïmplementeerd, leiden tot effectieve en bijzonder productieve levens en ondernemingen.

Straight-Line Coaching is enkel voor ondernemers met een hoog level van commitment. Mensen die daadwerkelijk toegewijd zijn aan het creëren van uitzonderlijke resultaten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Binnen Straight-Line Coaching werken we met integere ondernemers; die zeggen wat ze gaan doen en het ook daadwerkelijk doen.
Je moet bereid zijn om je gedrag en acties te veranderen, om vervolgens de resultaten te krijgen waar je naar verlangt.

TURN PRO NOW!

Vraag hier een eenmalige gratis coaching-sessie aan.

Aanvragen

SLBS Programma's

Introductie programma

Anita houdt een deel van haar tijd vrij om met ondernemers te werken binnen het INTRODUCTIE PROGRAMMA van Straight-Line Business School.

Dit programma is voor ondernemers die hun business en hun persoonlijke leven een krachtige boost willen geven.

In 30 dagen krijg je de kans om te ontdekken of Straight-Line Coaching past bij jou en je business. En tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om in die 30 dagen tijd al direct een enorme impact te maken op de resultaten binnen je persoonlijke en zakelijke leven.

Meer informatie

 

Resultaat programma

Uiteraard werkt Anita ook met ondernemers binnen het RESULTAAT PROGRAMMA van Straight-Line Business School aan het creëren van, zowel zakelijk als persoonlijk succes.

Dit programma is voor ondernemers die in een zo kort mogelijke tijd, een zo groot mogelijke impact willen maken op hun zakelijke en persoonlijke leven.

Dit is een programma uitsluitend voor hen die bereid zijn te gaan voor de dingen die er écht toe doen, voor hen die van succes een absolute prioriteit maken!

Meer informatie

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.