Elsbeth van Lienden

Elsbeth behoort als Junior Straight-Line Coach tot de top van high-end coaches. Ze staat bekend om haar warme en toch zeer directe no-nonsense aanpak. “Don’t beat around the bush”.

Door inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het ondersteunen van grote ondernemingen wereldwijd, is ze in staat om te observeren en te luisteren zoals weinigen dat kunnen. Haar focus ligt op het op één lijn krijgen van je zakelijke en persoonlijke leven met als doel om een uitzonderlijk krachtige realiteit voor jezelf en iedereen om je heen te creëren. Elsbeth haar aanpak is gericht op toewijding en vastberadenheid met als gevolg, keihard meetbaar resultaat.

Straight-Line Training

Nieuwe data snel online!

Coaching

Door middel van Straight-Line Coaching komt Elsbeth tot de kern van, waarom ondernemers vaak falen in het bereiken van wat écht belangrijk is voor hen. Elsbeth introduceert je in krachtige distincties, technieken en methodieken die, eens geïmplementeerd, leiden tot effectieve en bijzonder productieve levens en ondernemingen. Straight-Line Coaching is enkel voor ondernemers met een hoog level van commitment. Mensen die daadwerkelijk toegewijd zijn aan het creëren van uitzonderlijke resultaten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Binnen Straight-Line Coaching werken we met integere ondernemers; die zeggen wat ze gaan doen en het ook daadwerkelijk doen.

Je moet bereid zijn om je gedrag en acties te veranderen, om vervolgens de resultaten te krijgen waar je naar verlangt.

THRIVE NOW. Vraag hier een eenmalige gratis coaching-sessie aan.

Aanvragen

SLBS Programma's

Straight-Line Introductie

Elsbeth werkt met ondernemers binnen de Straight-Line Introductie van SLBS.

Deze introductie is er voor ondernemers die hun business en hun persoonlijke leven een krachtige boost willen geven.

In 30 dagen krijg je de kans om te ontdekken of Straight-Line Coaching past bij jou en je business. En tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om in die 30 dagen tijd al direct een enorme impact te maken op de resultaten binnen je persoonlijke en zakelijke leven.

Meer informatie

Leadership Experience ‘Het Fundament’

Uiteraard werkt Elsbeth ook met ondernemers binnen de Leadership Experience van SLBS aan het creëren van, zowel zakelijk als persoonlijk succes.

Dit programma is voor ondernemers die in een zo kort mogelijke tijd, een zo groot mogelijke impact willen maken op hun zakelijke en persoonlijke leven.

Dit is een programma uitsluitend voor hen die bereid zijn te gaan voor de dingen die er écht toe doen, voor hen die van succes een absolute prioriteit maken!

Meer informatie

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.