Straight-Line Business School Ervaringen

Meer en meer mensen vragen zich af wat Straight-Line Business School is. Deelnemen aan een SLBS programma betekent je aansluiten bij een netwerk van krachtige ondernemers en business professionals. Vind hieronder de ervaringen van deelnemers aan een SLBS programma.

“Ik kwam in
een bijzonder
toegewijd
en
committed team
terecht…”

Joyce van Bergen

“Ik kwam in een bijzonder toegewijd en committed team terecht dat maar één doel voor ogen heeft: mij als ondernemer succesvol maken zodat ik daadwerkelijk resultaat creëer.

Hierdoor wist ik in een maand tijd mijn eigen studio te openen en daadwerkelijk te starten met datgene waar ik het allerbeste in ben: vrouwen te laten ervaren hoe zij door middel van yoga elke dag opnieuw een krachtig leven kunnen leiden. Het begin van The Yoga Rebelation!”

– Yoga Rebel / yogarebelation.com

Steven van de Elzen

 “De investering leverde mij absoluut een veelvoud aan rendement op.

In drie maanden tijd boekte ik direct de resultaten die ik zelf wilde creëren binnen mijn marketingbedrijf. De inzichten die ik leerde blijven me bij voor de rest van mijn leven. En de investering leverde mij absoluut een veelvoud aan rendement op.”

– Stratego Branding / strategobranding.nl

Jelle Annaars

“SLBS komt tot de kern, met resultaat als gevolg.

Kennis kun je overal opdoen. Competenties kun je overal opdoen. Maar echt iets creëren, dat is iets anders. SLBS komt tot de kern en reikt de tools aan voor resultaat. Het maakt mijn leven verfrissend eenvoudig (wat niet wil zeggen makkelijk). Kortom: SLBS INTRODUCTIE was een verademing. Zakelijk en persoonlijk bracht het mijn leven naar het volgende level.”

– Super Content / supercontent.be

“Zakelijk en
persoonlijk bracht
het mijn leven
naar het
volgende level.”

Dianne Heesakkers

“Het gaat niet om een paar trucjes aanleren. Met deze tools leg je de absolute basis om krachtig door het leven te gaan.

Het RESULTAAT programma geeft je niet een paar trucjes die je kunt toepassen, nee het leert je daadwerkelijk jezelf transformeren. We hebben een hogere winstmarge en onze omzet is met 30% gestegen. Daarnaast heeft het ook persoonlijk veel gedaan. Ik heb nu een balans in mijn leven.”

– Baderie Heesakkers / baderieheesakkers.nl

Yvonne Salvino

“Dankzij SLBS heb ik mijn focus terug en ben ik in actie.

SLBS heeft me op persoonlijk gebied zoveel gegeven dat het zakelijk doorwerkt. SLBS INTRODUCTIE leerde mij te durven zijn wie ik ben. Het heeft me mijn focus teruggebracht en vervolgens is het aan mij om actie te ondernemen. Dat tezamen met krachtige mensen om je heen is de sleutel tot succes.”

– Jac Salvino Glas / jacsalvino.nl

Roos van der Hoeven

“Keihard doen buiten de comfortzone geeft resultaat…en wat is dat kicken!

We voelden al een tijdje dat we niet meer groeiden, daarom besloten we om deel te nemen aan het RESULTAAT programma.

Na het kickoff weekend zijn we gelijk keihard aan de gang gegaan. We wisten wat we wilden qua omzet, wat we gingen aanbieden met onze programma’s en hoe we onze klanten 100% beter kon begeleiden. Naast een dubbele omzet gecreëerd te hebben waar we eerst een half jaar voor werkten deden we dit nu in 90 dagen.

– Mifit coaching / mifitcoaching.nl

Ger Smedts

“SLBS heeft mij doen groeien als ondernemer en als mens.

Het RESULTAAT programma heeft mij doen groeien als ondernemer en als mens. Mijn leven is een stuk aangenamer geworden. Ik weet mijn tijd beter te besteden waardoor ik nu 5 dagen kan werken in plaats van 6 dagen met een hogere omzet als resultaat. Nu is mijn volgende doel de omzet nog verder verhogen. Ik heb eindelijk de balans weer terug in mijn leven!”

– Administratie Partners / administratiepartners.nl