Business Coaching voor ondernemers

Welkom aan jou, de ondernemer die klaar is voor de volgende stap en net een beetje extra hulp kan gebruiken. De ondernemer die redelijk helder voor ogen heeft welke resultaten hij/zij wil boeken, maar nog niet helemaal helder heeft hoe dit voor elkaar te krijgen.

In een wereld van constante beweging is er altijd een gezamenlijke richting. Wij zien met de dag een toekomst dichterbij komen die niet bepaald vooruitgang uitstraalt. Dit is onacceptabel, en ergens in onze levens hebben wij stuk voor stuk besloten deze grote verantwoordelijkheid op ons te nemen.
Allereerst door verantwoordelijkheid over onze eigen levens te nemen en absolute leiderschap te creëren. Vanuit hier kunnen wij pas anderen helpen.
Samen met inmiddels meer dan 10.000 ondernemers in ons netwerk zijn we een serieuze shift aan het creëren. Wij zijn op een missie.

Straight-Line Business School is dé keuze van ondernemers die een positief verschil maken in het leven van zichzelf en dat van anderen.
De programma’s zijn niet bedoeld om je klaar te maken om pas ná een programma echt te starten met het creëren van resultaat. Nee, wij houden van leren en doen tegelijk. De programma’s zijn dus zo opgezet, dat je vanaf dag 1 start met het boeken van uitzonderlijke resultaten.
Het biedt perspectief en focus om consequent te kunnen blijven presteren en uitzonderlijke resultaten te behalen, in business, en in de rest van je leven.

Ontdek onze programma’s hieronder, maar maak eerst kennis met Straight-Line Business School door de basis van ons werk – de business bestseller Straight-Line Leadership – te downloaden. Klik hier.

Leadership Experience

Omring je met leiders. Wanneer krachtige ondernemers, echte leiders, zich omgeven met soortgelijken gebeurt er iets bijzonders.

Voor wie is de Leadership Experience?

De ‘LEX’ is voor ondernemers met een serieuze business. Je hebt als eindverantwoordelijke de belangrijkste leidinggevende rol binnen je team, en daar ben je je bewust van. Je bent succesvol. Je hebt financieel niets te klagen. Alles loopt en er lijkt geen directe reden te zijn om dingen te veranderen. Maar jij bent een winnaar, en winnaars staan niet stil. Winnaars vergelijken zich niet met de gemiddelde mens. Winnaars meten zich aan zichzelf. Jij voelt dat er meer in jezelf zit dan je er nu uit haalt. Jij voelt dat er meer in je business zit dan jullie er nu uit halen. En ondanks dat alles ‘goed’ gaat, knaagt het aan je en wil je dit plafond doorbreken. Je weet dat er meer mogelijk is dan dit. En het allerbelangrijkst; Je bent bereid het werk te doen om de meest krachtige, effectieve en waardevolle versie van jezelf te creëren, om vervolgens de doelen te bereiken die je stelt.

Wat is het doel van de Leadership Experience?

“It’s lonely at the top” is een uitdrukking die we allemaal kennen. Het klinkt interessant, alleen is het totale bullshit. Soms lijkt het zo omdat de verhouding tussen ‘gewone mensen’ en leiders niet in ons voordeel werkt. Het doel van de Leadership Experience is om de krachtige conversatie die zich binnen in jou afspeelt, ook rondom je te creëren. Dit doen we door leiders zoals jij samen te brengen. Samen versterken we de krachtige dialoog die zo moeilijk te vinden is in de ‘gewone’ wereld. Wanneer leiders zich met leiders omringen ontstaat er iets bijzonders. Wanneer jij je omringt met gelijkgestemden ga je mogelijkheden ervaren die je voorheen niet eens kon zien.

Straight-Line Trainingen

Betreed de wereld van Straight-Line Leadership op een laagdrempelige manier. Inspirerend, maar alles behalve genuanceerd.

Voor wie zijn de Straight-Line Trainingen?

Een betere vraag zou zijn: “Wie heb ik altijd willen zijn?”. De Straight-Line Trainingen zijn voor ondernemers die een prima leven hebben. Wellicht het leven waar ze vroeger van hebben gedroomd. Wellicht ben jij nu wie je vroeger altijd wilde worden. Dat was toen, dit is nu. En er is meer te bereiken in het leven dan waar je nu staat. Toch? Je hebt je enigszins verdiept in Straight-Line Leadership. Je hebt in je omgeving de term wel eens gehoord en misschien ken je zelfs mensen die een programma bij de Straight-Line Business School hebben gevolgd. Nu wil jij weten of het iets voor jou is. If so, dan is een Straight-Line Training de perfecte, laagdrempelige optie om hier achter te komen.

Wat doet een Straight-Line Training voor me?

Je komt er achter of Straight-Line Leadership iets is dat bij jou past. Je krijgt een aantal krachtige distincties aangereikt waarmee je direct het verschil kunt maken in je business, maar ook in je persoonlijke leven. En aan het eind van de training heb je een duidelijk doel voor ogen, weet je welke acties je moet uitvoeren om het doel te bereiken, en weet je wie je moet zijn om dit alles mogelijk te maken.

Straight-Line Leaders spelen een groots spel, spelen het spel voluit, staan midden op het veld en zitten geen moment op de tribune….

Straight-Line Leadership

Dit boek, geschreven door Dusan Djukich, vormt de basis van Straight-Line Business School. Na vele verzoeken hebben wij met uitzonderlijk veel aandacht de officiële Nederlandse vertaling gecreëerd.

Ieder hoofdstuk is bijzonder waardevol en direct toepasbaar op je leven. Bij dezen geven we je de eerste 5 hoofdstukken cadeau.

Laat je naam en e-mail adres achter, en start direct met lezen.

 

Commitment op jouw grootsheid

Straight-Line Business School is er niet voor iedereen. Wij werken met bijzonder toegewijde ondernemers die bereid zijn te doen wat nodig is, ook wanneer de situatie dat praktisch niet toe laat. Wij hebben zelf stuk voor stuk leiderschap over onze eigen levens genomen. Onze missie is om mensen zoals jij hetzelfde te laten ervaren. Financiële vrijheid, een krachtige business en een doel in het leven.

Op het moment dat wij voor het eerst in contact kwamen met Straight-Line waren we zowel skeptisch als verwonderd. Als jij hetzelfde ervaart, voel je vrij om contact op te nemen. Wanneer jij bereid bent 1 uur van jouw waardevolle tijd te investeren, opgedeeld in 2 gesprekken, doen wij hetzelfde en zorgen we voor een conversatie die jouw hele leven kan veranderen.