Coaching voor ondernemers

Welkom aan jou, de ondernemer die klaar is voor de volgende stap en net een beetje extra hulp kan gebruiken. De ondernemer die redelijk helder voor ogen heeft welke resultaten hij/zij wil boeken, maar nog niet helemaal helder heeft hoe dit voor elkaar te krijgen.

In een wereld van constante beweging is er altijd een gezamenlijke richting. Wij zien met de dag een toekomst dichterbij komen die niet bepaald vooruitgang uitstraalt. Dit is onacceptabel, en ergens in onze levens hebben wij stuk voor stuk besloten deze grote verantwoordelijkheid op ons te nemen.
Allereerst door verantwoordelijkheid over onze eigen levens te nemen en absolute leiderschap te creëren. Vanuit hier kunnen wij pas anderen helpen.
Samen met inmiddels meer dan 10.000 ondernemers in ons netwerk zijn we een serieuze shift aan het creëren. Wij zijn op een missie.

Straight-Line Business School is dé keuze van ondernemers die een positief verschil maken in het leven van zichzelf en dat van anderen.
De programma’s zijn niet bedoeld om je klaar te maken om pas ná een programma echt te starten met het creëren van resultaat. Nee, wij houden van leren en doen tegelijk. De programma’s zijn dus zo opgezet, dat je vanaf dag 1 start met het boeken van uitzonderlijke resultaten.
Het biedt perspectief en focus om consequent te kunnen blijven presteren en uitzonderlijke resultaten te behalen, in business, en in de rest van je leven.

Ontdek onze programma’s hieronder, maar maak eerst kennis met Straight-Line Business School door de basis van ons werk – de business bestseller Straight-Line Leadership – te downloaden. Klik hier.

Straight-Line
Introductie (30 dagen)

Maak in 30 dagen kennis met een wereld waar problemen niet bestaan, uitdagingen voor het oprapen liggen en verantwoordelijkheid een zegen is.

Voor wie is dit programma?

Voor de ondernemer die klaar is voor de volgende stap en net een beetje extra hulp kan gebruiken. De ondernemer die redelijk helder voor ogen heeft welke resultaten hij/zij wil boeken, maar nog niet helemaal helder heeft hoe dit voor elkaar te krijgen.

Als je het beu bent om te moeten concurreren met al die anderen in je branche. Als je middelmatigheid niet langer wil tolereren. Als je merkt dat je je dromen beetje bij beetje aan het bijstellen bent, terwijl je gevoel schreeuwt dat je moet gaan voor grootsheid… Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou.

Wat doet het programma?

In 30 dagen tijd introduceren we je in de wereld van de absolute professionals in business. Wat doen zij anders? Hoe denken zij? Hoe leven zij? En wat moet je doen om zelf als winnaar uit de bus te komen?

We helpen je niet d.m.v. allerlei “slimme” communicatie- en leiderschapstools of d.m.v. de beste marketingstrategieën en nieuwste sales trucjes, en we claimen ook niet alles te weten van jouw branche. Nee, wij houden niet van lege woorden en loze beloftes…

Meer informatie & inschrijven

Resultaat
programma (90 dagen)

Transformeer je hele leven, je relaties en je financiële situatie in 90 dagen. Betreed een netwerk van bijzonder succesvolle ondernemers.

Voor wie is dit programma?

Voor de ondernemer die aan de vooravond staat van het creëren  van iets groots, nieuws en/of innoverends. De ondernemer die beseft hoe waardevol tijd is, en dus ook weet hoe kostbaar het is, om langer te doen over het creëren van resultaat, dan nodig.

Om met ons te werken binnen dit programma moet je brutaal eerlijk naar jezelf en je business kunnen kijken, en kun je niet gehecht zijn aan meningen en goedkeuring van anderen. Je moet iemand zijn die meer uit z’n business & leven wil halen dan tot nu toe gebeurt. Niet omdat het beter is, maar simpelweg omdat het kan!

WAT DOET HET PROGRAMMA?

In 90 dagen tijd werken we toe naar keiharde resultaten. Dit programma is niet bedoeld om je klaar te maken om pas ná het programma echt te starten met het creëren van resultaat. Nee, dit programma is zo gemaakt, dat je vanaf dag 1 effectiever bent in het oplossen van problemen en het creëren van resultaat.

We spelen tijdens deze 90 dagen een groots spel, we spelen het spel voluit, we staan midden op het veld en zitten geen moment op de tribune….

Straight-Line Leadership

Dit boek, geschreven door Dusan Djukich, vormt de basis van Straight-Line Business School. Na vele verzoeken hebben wij met uitzonderlijk veel aandacht de officiële Nederlandse vertaling gecreëerd.

Ieder hoofdstuk is bijzonder waardevol en direct toepasbaar op je leven. Bij dezen geven we je de eerste 5 hoofdstukken cadeau.

Laat je naam en e-mail adres achter, en start direct met lezen.

 

Commitment op jouw grootsheid

Straight-Line Business School is er niet voor iedereen. Wij werken met bijzonder toegewijde ondernemers die bereid zijn te doen wat nodig is, ook wanneer de situatie dat praktisch niet toe laat. Wij hebben zelf stuk voor stuk leiderschap over onze eigen levens genomen. Onze missie is om mensen zoals jij hetzelfde te laten ervaren. Financiële vrijheid, een krachtige business en een doel in het leven.

Op het moment dat wij voor het eerst in contact kwamen met Straight-Line waren we zowel skeptisch als verwonderd. Als jij hetzelfde ervaart, voel je vrij om contact op te nemen. Wanneer jij bereid bent 1 uur van jouw waardevolle tijd te investeren, opgedeeld in 2 gesprekken, doen wij hetzelfde en zorgen we voor een conversatie die jouw hele leven kan veranderen.