Een krachtige impact maken op de wereld

Het verschil maken dat jij in de wereld wil brengen, is het product van krachtige commitments, extreme bekwaamheid en enorm hard werken. Succesvolle ondernemers weten dit en leven dit, elke dag opnieuw.

Dit is een uitnodiging om je te omringen met andere leiders in het leven en business. Dit is een uitnodiging om de buitengewone voordelen van de Straight-Line Leadership Experience te ervaren. Om je onderneming en leven te transformeren, omgeven door individuen met hetzelfde doel voor ogen.

Download de brochure

"As we look ahead into the next century, leaders will be those who empower others."
- Bill Gates

Uit respect voor jouw tijd

SLBS heeft respect voor jouw tijd. Daarom vinden we het belangrijk duidelijk te maken: de Straight-Line Leadership Experience is niet voor iedereen een match.

Als je het type persoon bent dat constant door externe factoren gemotiveerd moet worden en in het leven meestal voor de comfortabele keuze gaat, kun je wellicht stoppen met lezen. Laten we duidelijk zijn: er is niets mis met kiezen voor een comfortabel leven. Het is enkel een verschil in mindset.

De Straight-Line Leadership Experience bestaat uit gelijkgestemde individuen met als doel industrieën tot in de kern te transformeren.

Voor wie is deze uitnodiging?

We doen een beroep op zakelijke leiders die bereid zijn eigenaarschap te nemen over hun eigen leven. We doen een beroep op individuen die ervoor kiezen te leven volgens hun eigen regels.

Het is de ondernemer die niet langer tevreden is met een ‘goed genoeg’ leven. Het is de persoon die weigert genoegen te nemen met minder dan hij kan zijn.

De Straight-Line Leadership Experience is een gecreëerde omgeving waarin ondernemers samenkomen met een duidelijke intentie: impact maken op de door hen gekozen industrie. En hiermee een leven voor zichzelf en anderen creëren waarin terughouden niet langer een optie is. Als jij dit bent, stelt de Straight-Line Leadership Experience je in staat verbazingwekkende resultaten neer te zetten in onredelijke tijdsbestekken.

01. Mandy van der Put - Omgaan met mensen 00:01:20
02. Johan van der Put - Je woord eer aan doen 00:02:16
03. Kristof Cuppens - Verborgen agenda 00:01:27
04. Mandy van der Put - Discipline 00:01:30
05. Johan van der Put - Meer Beter Anders 00:01:35
06. Peter van Uhm - Bijdragen aan de maatschappij 00:04:15
07. Marianne Zwagerman - Gecreëerde regels 00:01:34
"Het doel van een leider is het creëren van resultaat. Het doel van een groep leiders is om impact te maken op het leven zelf."
- Jeremy van Bedijk, creatief directeur