Over ons

Het begon met een boek.

Amerikaanse coach Dusan Djukich creëerde in de jaren tachtig de bestseller Straight-Line Leadership: Tools for Living with Velocity and Power in Turbulent Times en maakte hiermee wereldwijd impact. Jaren later kwam Johan van der Put als jonge Nederlandse coach in contact met Dusans werk.

In 2015 ontstond het idee rondom Straight-Line Business School, een bedrijf met een missie om ondernemers van het mkb in staat te stellen radicaal effectief te worden in het leven en in business.

Het boek
De methode van Straight-Line Coaching is de creatie van legendarische coach Dusan Djukich. Hij startte in 1983 een compleet nieuw spel en liet ondernemers buitengewoon resultaat creëren in onredelijke tijdframes.

Dusan wilde nooit een boek schrijven. De constante vraag vanuit zijn omgeving om zijn methodes in tekst vast te leggen, zorgde ervoor dat hij toch pen op papier zette. Dusan deed wat gedaan moest worden en werd de auteur van Straight-Line Leadership.

Aan het begin van dit decennium las Johan het werk van Dusan en zette Straight-Line Business Schools bestaansgeschiedenis in motie.

Johan van der Put & Straight-Line Coaching Europe
Door een rigoureus werkschema negeerde Dusan meerdere verzoeken van anderen om zijn werk over te brengen via mentorships. In 2010 vroeg Johan een gesprek aan met Dusan en wist toch een intensief mentorings-programma met de Amerikaanse coach aan te gaan.

Straight-Line Business School 
Als Johans echtgenote en zakenpartner observeerde Mandy van der Put de gebeurtenissen die plaatsvonden. Ze was getuige van de transformatie die Straight-Line Coaching bewerkstelligde in de levens van Johans cliënten en hun families. Ze realiseerde zich dat ze een bijzonder krachtig instrument in handen had met de potentie om duizenden levens te transformeren.

“Wat we nodig hebben is leiders. Heel veel leiders.”

Mandy wist dat Straight-Line Leadership te significant was om onthouden te worden van het mkb. In 2016 richtte ze Straight-Line Business School op.

Waar Dusan en Johans cliënten tot de meest welgestelde één procent van de zakenwereld behoren, maakt SLBS Straight-Line Leadership toegankelijk voor de ruggengraat van onze economie. SLBS is het product van een missie om op de meest krachtige wijze impact te maken op de wereld.

Leiders staan op
Vandaag worden SLBS-trainers en coaches gecreëerd, geschoold en gementord door heel Nederland en België. Straight-Line Leiders staan op. Eigenaren van het midden- en kleinbedrijf nemen als nooit tevoren leiderschap over hun eigen leven en onderneming.

Als er één zekerheid is in het leven, is het dat niemand weet hoe de toekomst vorm krijgt. Maar wat we wel weten: wat de toekomst nodig heeft, is leiders. Heel veel leiders. Individuen die bereid zijn leiderschap te nemen over hun leven en business en hiermee kracht geven aan hun omgeving. Individuen die leven volgens hun eigen regels, zonder terughoudend te zijn.

SLBS Coaches

Anita Poels
Anke Briels
Carmen Lecluyse
Elsbeth van Lienden
Ferda Göde
Ilse Jaques
Joyce Sanders
Lionel Eersteling
Mario Haneca
Mark Flemming
Maurice van Kerkoerle
Michel Dekker
Nils Janssens
Renout Polder
Simon De Clerck
Tommy Kruizinga
Veronique Mucha

Directie

Mandy van der Put
Algemeen Directrice
Kristof Cuppens
Commercieel Directeur
Jeremy van Bedijk
Creatief Directeur

Behind the scenes

Vera Durahim
Office Manager
Susanne Wouters
Event Manager
Indra Lammers
Creative Assistant
Caya Forman
Auteur / Redacteur