Straight-Line Introductie

Meer en meer mensen vragen zich af wat Straight-Line Coaching nu eigenlijk inhoudt. De nieuwsgierigheid is gewekt, maar blind in het diepe springen is een beetje te veel van het goede. Soms heb je net even wat meer persoonlijke ervaring nodig om te kunnen bepalen of iets bij je past, ja of nee. En soms weet je dat iets de juiste weg is, maar wil je gewoon een rustige start maken. Hiervoor hebben we de Straight-Line Introductie in het leven geroepen. In 30 dagen tijd meer focus dan ooit te voren, meer helderheid dan ooit te voren en bij meer dan 78% van de deelnemers ook direct meer resultaat dan ooit te voren. Ontdek op deze pagina meer.

Voor wie is deze introductie?

Voor de ondernemer die klaar is voor de volgende stap en net een beetje extra hulp kan gebruiken. De ondernemer die redelijk helder voor ogen heeft welke resultaten hij/zij wil boeken, maar nog niet helemaal helder heeft hoe dit voor elkaar te krijgen.

Als je het beu bent om te moeten concurreren met al die anderen in je branche. Als je middelmatigheid niet langer wil tolereren. Als je merkt dat je je dromen beetje bij beetje aan het bijstellen bent, terwijl je gevoel schreeuwt dat je moet gaan voor grootsheid… Dan is dit programma uitermate geschikt voor jou.

In de introductie werken we met ondernemers die de stap willen maken naar het zijn van een absolute professional in business. De ondernemer die niet alleen uit wil blinken in wat hij/zij inhoudelijk doet, maar die ook uit wil blinken in het ondernemerschap zelf!

Je moet iemand zijn die meer uit zijn/haar business en leven wil halen dan je tot nu toe doet. Niet omdat dit beter is, maar simpelweg omdat het kan!

Wat doet deze introductie?

In 30 dagen tijd introduceren we je in de wereld van de absolute professionals in business. Wat doen zij anders? Hoe denken zij? Hoe leven zij? En wat moet je doen om zelf als de winnaar uit de bus te komen?

We helpen je niet d.m.v. allerlei “slimme” marketingstrategieën, we leren je niet de nieuwste sales trucjes aan en we claimen niet alles te weten van jouw branche. Nee, we doen geen loze beloftes.

Het is onze absolute commitment dat we aan de slag gaan met jou; de allerbelangrijkste schakel op weg naar persoonlijk en zakelijk succes. Jouw business begint en eindigt bij jou. Wie je nu bent, is in staat om de resultaten te creëren die je tot nu toe creëert. Wil je andere resultaten met je business en in je leven? Dan moet je jezelf opnieuw uitvinden. En dat is exact wat wij met je doen. Dat is exact waar wij de absolute meesters in zijn. Er is niemand in ons werkveld die het spel speelt op ons level. En dat is waar we je in introduceren; de wereld van de absolute professionals, de absolute marktleiders, de absolute Game-changers.

Inhoudelijke informatie

KickOff

De start van de introductie is een 1 daags LIVE event. Je neemt hierbij deel aan een 8 uur durend seminar. Tijdens dit seminar nemen we je mee naar de wereld van Straight-Line Leadership en de wereld van absolute professionals in Business. We delen belangrijke basiskennis die je nodig hebt om te komen tot ‘bijzondere successen’. Tijdens deze dag leggen we de basis voor de 30 dagen die daarna volgen.

Online Video Cursus

Na de start (het KickOff event) gaan we 4 weken lang met elkaar aan de slag, door middel van een online video cursus. Deze cursus is onder leiding van Mandy van der Put en Johan van der Put. De cursus is gebaseerd op distincties uit het boek ‘Straight-Line Leadership’, en is een intensieve introductie die in 30 dagen tijd een enorme impact maakt op je business én je leven.

Online Group Meetings

Vanaf de KickOff heb je voor onbeperkte tijd toegang tot de wekelijkse meetings. Iedere woensdagochtend is er een LIVE Q&A meeting met een specialist van buitenaf, onder leiding van een SLBS coach. Deze meetings geven je de kans om vragen te stellen aan mensen die je anders wellicht nooit zou spreken, en in contact te blijven met het netwerk van krachtige ondernemers. Kortom, wekelijks (op een vast moment) kom je met de andere (oud)deelnemers + een SLBS Coach + een specialist uit het bedrijfsleven voor 1 uur online samen om een krachtigere toekomst te creëren. Én je toegang blijft voor altijd geldig!

SLBS Coaches

De ‘Straight-Line Introductie’ wordt geleid door Renout Polder, Kristof Cuppens en afwisselend andere Straight-Line Coaches uit het SLBS team. De persoonlijke coaching zal gedaan worden door een van onderstaande Coaches. Mocht je meer over hen willen ontdekken, bezoek dan de ‘Over ons’ pagina.

Praktische informatie

icoon Start Data Nederland

 • Vrijdag 25 Mei 2018
 • Vrijdag 22 Juni 2018
 • Vrijdag 20 Juli 2018
 • Vrijdag 31 Augustus 2018
 • Vrijdag 28 September 2018
 • Vrijdag 26 Oktober 2018
 • Vrijdag 23 November 2018
 • Vrijdag 14 December 2018

icoon Duur

30 dagen

icoon Investering

 1. Je absolute commitment
 2. Qua tijd: 1 volledige dag op locatie
  Verder win je tijd door deelname aan dit programma!
 3. 1.500 euro (excl. BTW)

icoon Locatie

Locatie KickOff:
Hotel van der Valk Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

Locatie KickOff 22 Juni:
Oogenlust
Hees 4
5221 NV Eersel

Cursus & Coaching: Online | Telefonisch

Ik kwam in een bijzonder toegewijd en committed team terecht dat maar één doel voor ogen heeft: mij als ondernemer succesvol maken zodat ik daadwerkelijk resultaat creëer.

Hierdoor wist ik in een maand tijd mijn eigen studio te openen en daadwerkelijk te starten met datgene waar ik het allerbeste in ben: vrouwen te laten ervaren hoe zij door middel van yoga elke dag opnieuw een krachtig leven kunnen leiden. Het begin van The Yoga Rebelation!”

- Joyce van Bergen / Yoga Rebel / Yogarebelation.com

De investering leverde mij absoluut een veelvoud aan rendement op.

In drie maanden tijd boekte ik direct de resultaten die ik zelf wilde creëren binnen mijn marketingbedrijf. De inzichten die ik leerde blijven me bij voor de rest van mijn leven. En de investering leverde mij absoluut een veelvoud aan rendement op.”

- Steven van den Elzen / Stratego Branding / strategobranding.nl

Dankzij SLBS heb ik mijn focus terug en ben ik in actie.

SLBS heeft me op persoonlijk gebied zoveel gegeven dat het zakelijk doorwerkt. SLBS INTRODUCTIE leerde mij te durven zijn wie ik ben. Het heeft me mijn focus teruggebracht en vervolgens is het aan mij om actie te ondernemen. Dat tezamen met krachtige mensen om je heen is de sleutel tot succes.”

- Yvonne Salvino / Jac Salvino Glas  / jacsalvino.nl

SLBS heeft mij doen groeien als ondernemer en als mens.

Het RESULTAAT programma heeft mij doen groeien als ondernemer en als mens. Mijn leven is een stuk aangenamer geworden. Ik weet mijn tijd beter te besteden waardoor ik nu 5 dagen kan werken in plaats van 6 dagen met een hogere omzet als resultaat. Nu is mijn volgende doel de omzet nog verder verhogen. Ik heb eindelijk de balans weer terug in mijn leven!”

- Ger Smedts / Administratie Partners  / administratiepartners.nl

Het gaat niet om een paar trucjes aanleren. Met deze tools leg je de absolute basis om krachtig door het leven te gaan.

Het RESULTAAT programma geeft je niet een paar trucjes die je kunt toepassen, nee het leert je daadwerkelijk jezelf transformeren. We hebben een hogere winstmarge en onze omzet is
met 30% gestegen. Daarnaast heeft het ook persoonlijk veel gedaan. Ik heb nu een balans in mijn leven.”

- Dianne Heesakkers / Baderie Heesakkers / baderieheesakkers.nl