Straight-Line Introductie

De Straight-Line Introductie is er voor ondernemers die de waarde van Straight-Line Leadership zien en dit zelf willen ervaren. Het is een introductie in een wereld waar succes vanzelfsprekend is. Meer informatie gaat je niet verder brengen, resultaat is het gevolg van krachtige acties. Vanaf de eerste dag ligt de focus op de realiteit, op de praktijk, op direct aanpassingen maken in je manier van werken. In 30 dagen tijd ervaar je focus en helderheid. En bij meer dan 78% van de deelnemers ook direct meer resultaat dan ooit tevoren.

Voor wie is deze introductie?

Voor de succesvolle ondernemer met een volle agenda. De ondernemer die in zijn business in een zekere zin een plafond heeft bereikt, maar weet dat er veel meer mogelijk is. De ondernemer die redelijk helder voor ogen heeft welke resultaten hij wil boeken, maar nog niet helemaal helder heeft hoe dit voor elkaar te krijgen.

Als je het beu bent om te moeten concurreren met al die anderen in je branche. Als je middelmatigheid niet langer tolereert. Als je merkt dat je je dromen beetje bij beetje aan het bijstellen bent, terwijl je gevoel schreeuwt dat je moet gaan voor grootsheid… Dan is deze actieve kennismaking met Straight-Line Leadership voor jou.

Je moet iemand zijn die meer uit zijn zakelijke én persoonlijke leven wilt halen dan tot nu toe het geval is. Niet omdat dit beter is, maar omdat terughoudendheid voor jou simpelweg geen optie is.

Wat doet deze introductie?

In 30 dagen tijd krijg je een introductie in de wereld van ‘the highly committed’. Wat doen zij? Hoe denken zij? Hoe leven zij? Wat moet je doen en laten om persoonlijk te transformeren naar een leider die op dit niveau niet alleen functioneert, maar excelleert?

We helpen je niet d.m.v. allerlei “slimme” marketingstrategieën, we leren je niet de nieuwste sales trucjes aan en we claimen niet alles te weten van jouw branche. Nee, we maken geen loze beloftes.

Het commitment van SLBS ligt op jouw grootsheid; de allerbelangrijkste schakel op weg naar persoonlijk en zakelijk succes. Jouw business begint en eindigt bij jou. Wie je nu bent, is in staat om de resultaten te creëren die je tot nu toe creëert. Zie je de mogelijkheid om grotere resultaten te creëren met je business en in je leven? Dan zul je aanpassingen moeten maken. En dat is exact wat je gaat doen.

Implementeer de distincties van Straight-Line Leadership gedurende 30 dagen. Verklaar wat je gaat doen en wijk hier niet van af. Kijk na 30 dagen terug, zie wat de impact is op jouw leven en jouw business. Werkt het voor jou? Zet het door.

Inhoudelijke informatie

KickOff

De start van de Straight-Line Introductie is een 7 uur durende bijeenkomst op dezelfde locatie, op dezelfde dag als de maandelijkse Leadership Experience live-dag. Hierdoor krijg je de kans om dit direct van dichtbij te ervaren. Tijdens deze kickoff word je meegenomen in de wereld van Straight-Line Leadership. We delen belangrijke basiskennis die je nodig hebt om vervolgens direct in actie te komen. Tijdens deze dag leggen we de basis voor de 30 dagen die daarna volgen.

Videos

Vanaf de kickoff krijg je toegang tot de Straight-Line Introductie Videos. Deze zijn een herhaling van, en een aanvulling op de onderwerpen die zijn besproken tijdens de kickoff. De videos geven meer verdieping. Aan het eind van iedere video krijg je een opdracht. Om zoveel mogelijk impact te maken op je business wil je aandachtig kijken, focussen en genoeg tijd nemen om de opdrachten uit te voeren.

Online Meetings

Vanaf de kickoff heb je toegang tot de wekelijkse meetings. Iedere woensdagochtend is er een online Q&A meeting met een specialist van buitenaf, onder leiding van een SLBS coach. Deze meetings geven je de kans om vragen te stellen aan mensen die je anders wellicht nooit zou spreken, en in contact te blijven met het netwerk van krachtige ondernemers. Kortom, wekelijks (op een vast moment) kom je met de andere (oud)deelnemers + een SLBS Coach + een specialist uit het bedrijfsleven voor 1 uur online samen om een krachtigere toekomst te creëren.

SLBS Coaches

De Straight-Line Introductie wordt geleid door Renout Polder, Denise de Haan, Kristof Cuppens en afwisselend andere Straight-Line Coaches uit het SLBS team.
Gedurende de 30 dagen kun je contact onderhouden met jouw persoonlijke SLBS Coach. Mocht je meer over hen willen weten, bezoek dan de Over ons pagina.

Praktische informatie

icoon Start Data Nederland

 • Vrijdag 25 Mei 2018
 • Vrijdag 22 Juni 2018
 • Vrijdag 20 Juli 2018
 • Vrijdag 31 Augustus 2018
 • Vrijdag 28 September 2018
 • Vrijdag 26 Oktober 2018
 • Vrijdag 23 November 2018

icoon Duur

30 dagen

icoon Investering

 1. Je absolute commitment
 2. Qua tijd: 1 volledige dag op locatie
  Verder win je tijd door deelname aan dit programma!
 3. 1.500 euro (excl. BTW)

icoon Locatie

Locatie KickOff:
Hotel van der Valk Eindhoven
Aalsterweg 322
5644 RL Eindhoven

Cursus & Coaching: Online | Telefonisch

Ik kwam in een bijzonder toegewijd en committed team terecht dat maar één doel voor ogen heeft: mij als ondernemer succesvol maken zodat ik daadwerkelijk resultaat creëer.

Hierdoor wist ik in een maand tijd mijn eigen studio te openen en daadwerkelijk te starten met datgene waar ik het allerbeste in ben: vrouwen te laten ervaren hoe zij door middel van yoga elke dag opnieuw een krachtig leven kunnen leiden. Het begin van The Yoga Rebelation!”

- Joyce van Bergen / Yoga Rebel / Yogarebelation.com

De investering leverde mij absoluut een veelvoud aan rendement op.

In drie maanden tijd boekte ik direct de resultaten die ik zelf wilde creëren binnen mijn marketingbedrijf. De inzichten die ik leerde blijven me bij voor de rest van mijn leven. En de investering leverde mij absoluut een veelvoud aan rendement op.”

- Steven van den Elzen / Stratego Branding / strategobranding.nl

Dankzij SLBS heb ik mijn focus terug en ben ik in actie.

SLBS heeft me op persoonlijk gebied zoveel gegeven dat het zakelijk doorwerkt. SLBS INTRODUCTIE leerde mij te durven zijn wie ik ben. Het heeft me mijn focus teruggebracht en vervolgens is het aan mij om actie te ondernemen. Dat tezamen met krachtige mensen om je heen is de sleutel tot succes.”

- Yvonne Salvino / Jac Salvino Glas  / jacsalvino.nl

SLBS heeft mij doen groeien als ondernemer en als mens.

Het RESULTAAT programma heeft mij doen groeien als ondernemer en als mens. Mijn leven is een stuk aangenamer geworden. Ik weet mijn tijd beter te besteden waardoor ik nu 5 dagen kan werken in plaats van 6 dagen met een hogere omzet als resultaat. Nu is mijn volgende doel de omzet nog verder verhogen. Ik heb eindelijk de balans weer terug in mijn leven!”

- Ger Smedts / Administratie Partners  / administratiepartners.nl

Het gaat niet om een paar trucjes aanleren. Met deze tools leg je de absolute basis om krachtig door het leven te gaan.

Het RESULTAAT programma geeft je niet een paar trucjes die je kunt toepassen, nee het leert je daadwerkelijk jezelf transformeren. We hebben een hogere winstmarge en onze omzet is
met 30% gestegen. Daarnaast heeft het ook persoonlijk veel gedaan. Ik heb nu een balans in mijn leven.”

- Dianne Heesakkers / Baderie Heesakkers / baderieheesakkers.nl