Resultaat programma

Dit programma hebben we gecreëerd voor ondernemers die aan de vooravond staan van het neerzetten van iets groots, nieuws en/of innoverends.
In 90 dagen tijd werken we toe naar de door jou gewenste resultaten.
Let op! Dit programma is niet bedoeld om je klaar te maken om pas ná het programma echt te starten met het creëren van resultaat. Nee, wij houden van leren en doen tegelijk. Dit programma is dus zo opgezet, dat je vanaf dag 1 start met het boeken van uitzonderlijke resultaten.

Lees hieronder meer over voor wie dit programma geschikt is en wat het programma verder allemaal biedt en inhoudt.

Ontdek alles over dit programma

Download de RESULTAAT brochure

Voor wie is dit programma?

Voor de ondernemer die aan de vooravond staat van het creëren van iets groots, nieuws en/of innoverends. De ondernemer die beseft hoe waardevol tijd is, en dus ook weet hoe kostbaar het is, om langer te doen over het creëren van resultaat, dan nodig. De ondernemer die altijd openstaat voor een “nieuwe” nog effectievere kijk, en die beseft dat er voor iedereen ruimte is voor groei & expansie.

Wij werken in dit programma enkel met ondernemers die middelmatigheid ontstegen zijn, de ondernemers die uitzonderlijk goed zijn in wat ze doen en die alles eruit willen halen dat erin zit. Ondernemers met een echte eigen visie, een “droom”, een doel.

Om met ons te werken binnen dit programma moet je brutaal eerlijk naar jezelf en je business durven kijken, en kun je niet gehecht zijn aan de meningen en goedkeuring van anderen. Je moet iemand zijn die meer uit z’n business & leven wil halen dan tot nu toe gebeurt. Niet omdat dat beter is, maar simpelweg omdat het kan!

Wat doet het programma?

In 90 dagen tijd werken we aan het behalen van keiharde resultaten. Dit programma is niet bedoeld om je klaar te maken om pas ná het programma echt te starten met het creëren van resultaat. Nee, dit programma is zo gemaakt, dat je vanaf dag 1 start met het boeken van uitzonderlijke resultaten.

We spelen tijdens deze 90 dagen een groots spel, we spelen het spel voluit, we staan midden op het veld en zitten geen moment op de tribune.

In dit programma stap je met een Professionals-mindset, en dit programma verlaat je als de absolute ‘killer’ in jouw business-scene, als de absolute winnaar. Samen zorgen we ervoor dat je niet meer te stoppen bent en dat jouw (nieuwe) project staat als een huis waar niemand meer omheen kan.

Praktische informatie

icoonStart Data Nederland

  • Vr 05 / Za 06 mei 2017 (UITVERKOCHT)
  • Vr 07 / Za 08 juli 2017
  • Vr 06 / Za 07 oktober 2017
  • Vr 19 / Za 20 januari 2018
  • Vr 02 / 03 maart 2018
  • Vr 18 / Za 19 mei 2018
  • Vr 06 / Za 07 juli 2018
  • Vr 05 / Za 06 oktober 2018

icoon Locatie

KickOff weekend: Van der Valk Hotel Eindhoven
Meetings en Coaching: Online/Telefonisch

icoon Duur

90 dagen

SLBS Coaches

Het RESULTAAT programma wordt geleid door Johan van der Put, Kristof Cuppens en afwisselend andere Straight-Line Coaches uit het SLBS Team. De Persoonlijke coaching zal gedaan worden door een van onderstaande Coaches. Mocht je meer over hen willen ontdekken, bezoek dan de ‘Over ons’ pagina.

Ontdek alles over dit programma

Download de RESULTAAT brochure

Ik kwam in een bijzonder toegewijd en committed team terecht dat maar één doel voor ogen heeft: mij als ondernemer succesvol maken zodat ik daadwerkelijk resultaat creëer.

Hierdoor wist ik in een maand tijd mijn eigen studio te openen en daadwerkelijk te starten met datgene waar ik het allerbeste in ben: vrouwen te laten ervaren hoe zij door middel van yoga elke dag opnieuw een krachtig leven kunnen leiden. Het begin van The Yoga Rebelation!”

- Joyce van Bergen / Yoga Rebel / Yogarebelation.com

De investering leverde mij absoluut een veelvoud aan rendement op.

In drie maanden tijd boekte ik direct de resultaten die ik zelf wilde creëren binnen mijn marketingbedrijf. De inzichten die ik leerde blijven me bij voor de rest van mijn leven. En de investering leverde mij absoluut een veelvoud aan rendement op.”

- Steven van den Elzen / Stratego Branding / strategobranding.nl

SLBS komt tot de kern, met resultaat als gevolg.

Kennis kun je overal opdoen. Competenties kun je overal opdoen. Maar echt iets creëren, dat is iets anders. SLBS komt tot de kern en reikt de tools aan voor resultaat. Het maakt mijn leven verfrissend eenvoudig (wat niet wil zeggen makkelijk). Kortom: SLBS INTRODUCTIE was een verademing. Zakelijk en persoonlijk bracht het mijn leven naar het volgende level.”

- Jelle Annaars / Super Content/ supercontent.be

Dankzij SLBS heb ik mijn focus terug en ben ik in actie.

SLBS heeft me op persoonlijk gebied zoveel gegeven dat het zakelijk doorwerkt. SLBS INTRODUCTIE leerde mij te durven zijn wie ik ben. Het heeft me mijn focus teruggebracht en vervolgens is het aan mij om actie te ondernemen. Dat tezamen met krachtige mensen om je heen is de sleutel tot succes.”

- Yvonne Salvino / Jac Salvino Glas  / jacsalvino.nl

SLBS heeft mij doen groeien als ondernemer en als mens.

Het RESULTAAT programma heeft mij doen groeien als ondernemer en als mens. Mijn leven is een stuk aangenamer geworden. Ik weet mijn tijd beter te besteden waardoor ik nu 5 dagen kan werken in plaats van 6 dagen met een hogere omzet als resultaat. Nu is mijn volgende doel de omzet nog verder verhogen. Ik heb eindelijk de balans weer terug in mijn leven!”

- Ger Smedts / Administratie Partners  / administratiepartners.nl

Het gaat niet om een paar trucjes aanleren. Met deze tools leg je de absolute basis om krachtig door het leven te gaan.

Het RESULTAAT programma geeft je niet een paar trucjes die je kunt toepassen, nee het leert je daadwerkelijk jezelf transformeren. We hebben een hogere winstmarge en onze omzet is
met 30% gestegen. Daarnaast heeft het ook persoonlijk veel gedaan. Ik heb nu een balans in mijn leven.”

- Dianne Heesakkers / Baderie Heesakkers / baderieheesakkers.nl