Straight-Line Leadership (NL)

Op veler verzoek is in 2017 de Nederlandse vertaling van het door Dusan Djukich geschreven meesterwerk ‘Straight-Line Leadership’ uitgegeven. Dit boek heeft al bij een groot aantal mensen voor een volledige transformatie van hun leven gezorgd.

Wanneer de inhoud wordt toegepast in het dagelijkse leven, en echt 100% eigen wordt gemaakt, zijn onvoorstelbare resultaten vanzelfsprekend.

Omdat dit boek zoveel waarde bevat, maar toch bleek dat veel Nederlanders moeite hebben met het écht laten vallen van wat er in staat, is het boek met uiterste zorg en focus opnieuw geschreven in onze eigen taal. Het doel is om jou in staat te stellen op te rijzen en leiderschap over je eigen leven te nemen, zoals velen, maar nog te weinig, die jou zijn voorgegaan. De wereld heeft meer leiders nodig. Download de eerste 5 hoofdstukken van het boek en zet een stap in de wereld van ware professionals.

"Iedereen die graag een groot leider wil zijn, moet dit boek lezen." Clate Mask, CEO of Infusionsoft and New York Times Best-selling author of “Conquer the Chaos”
"Krachtig, straight-up en straight-away bruikbaar." Dale Dauten, Houston Chronicle
"Geen slappe theorie.
Brutaal, direct, briljant."
Kent H. Hillhouse, Major General, US Army

Download de eerste 5 hoofdstukken